Veikko

Home/Kotiin
Up/Ylos

Veikko Rekunen

(ent. Tuomi)

Veikon alkutaipaleeltaLukion englanninkielen lehtori.

Syntyi 1952 Rovaniemellä. Vanhemmat kanttori-urkuri, musiikinjohtaja Reima Tuomi ja puoliso kanttori-urkuri Helvi Jutila.

Kävi yleissivistävät tiedot noutamassa Korson ja Kangasalan yhteiskouluista ja opiskeli sen jälkeen Oulun yliopistossa kieliä. Valmistuttuaan toimi lähinnä englannin, mutta myös latinan ja psykologian opettajana Pomarkun, Alahärmän ja Ylistaron oppikouluissa, missä toimii edelleenkin lukion englanninkielen lehtorina.

On kääntänyt lukuisia teoksia, mm. nuortenkirjoja ja tieteisromaaneja suomenkielelle sekä kirjoittanut tietokonealan käyttöoppaita. On kirjoittanut näihin asti tietokoneartikkeleita alan ammatti- ja harrastajalehtiin.

Asuu perheineen Ylistarossa, 'komian kirkon pitäjässä'.

horizontal rule

Veikon perhekuva

Perhe 

Avioitui 1974 Marja Kankaisen kanssa (Kangasalta). Avioliitosta tytär Sari 1984. Marja on koulutukseltaan kemisti ja on toiminut paitsi tutkimustehtävissä myös kemian, fysiikan ja matematiikan opettajana eri opinahjoissa.

Veikko Rekunen 2003.

Marja Rekunen 2003.

Veikko Rekunen 2003.

Marja Rekunen (s. Kankainen) 2003.

Sari kävi kovalla innolla ja melkoisella menestyksellä koulua Ylistarossa. Lukion päätökseksi Sari sai ylioppilaslakin ja todistukseen kuusi "ällää" keväällä 2003. Opiskelu jatkuu Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa.

Sari kihlautui Teknillisen korkeakoulussa opiskelevan, Kajaanista kotoisin olevan Aki Juutistenahon kanssa keväällä 2005 ja asuvat yhteisessä taloudessa.

Sari Rekunen 2003.

Aki Juutistenaho 2005.

Sari Rekunen 2003.

Aki Juutistenaho 2005.

Perheestä enemmän Veikon perheen kotisivulta.

 

horizontal rule

 

Sivut perustettu 1996. Sivuja päivitetty 28.05.2012
( matti.rekunen @ gmail.com ; jotta osoite toimisi, poista siitä kaksi sanaväliä)

© 1996-2012 Matti Rekunen