Markku

Home/Kotiin
Up/Ylos

Markku Rekunen

(ent. Tuomi)

Markku vuosia sittenMuusikko

Syntyi 1960 Helsingin pitäjässä (nykyisin Vantaa). Vanhemmat: kanttori-urkuri, musiikinjohtaja Reima Tuomi ja puoliso kanttori-urkuri Helvi Jutila.

Kierrettyään, lähinnä perheen mukana, vähän 'mualimaa' ja hankittuaan yleissivistystä Kangasalan peruskoulun ja lukion kautta sekä erilaisilta ammattikursseilta, sai työkokemusta mm. pääkaupunkiseudun pankkien rahankuljetuksissa ja teollisuuslaitosten sekä liike-elämän turvallisuuspalveluissa ja asettui sitten asumaan Tampereelle.

Nuoruuden harrastukset kasvoivat ammatiksi ja niinpä Markku soitti yhteensä kahdeksan vuotta tamperelaisen Kiusaus-yhtyeen nopeaotteisena ja rivakkana rumpalina. Yhtye tunnettiin tuohon aikaan Tampereen seudun lisäksi Helsingin keskustan ravintoloissa sekä myös Ruotsin-laivoilla ja laajemminkin etelä-Suomessa.

Soittovuodet Meiju Suvaksen 4-jäsenisessä yhtyeessä merkitsivät laajaa kotimaan matkustelua, sillä yhtye esiintyi kaikkialla Suomessa Helsingistä Saariselälle.

Tuon jälkeinen vuosien soittoura tamperelaisen Nalle Lehtosen orkesterissa on sittemmin vaihtunut yhtyeeseen Antti Vanninen ja Jamset. Matkoilla ovat tutuiksi tulleet niin naapurimaiden pääkaupungit kuin matkailukohteet oman maan rajojen sisäpuolella.

horizontal rule

Perhe

Perheeseen kuuluvat Markun ohella Ritva-vaimo (s. Jokela, Teiskosta) ja Misu-niminen, siamilaisten ynnä muiden sukuinen mustavalkea poikakissa.

Markku Rekunen 2003.

Ritva Jokela 2003.

Markku Rekunen 2003.

Ritva Rekunen (s. Jokela) 2003.

Markun harrastukset liittyvät vahvasti musiikkiin, mutta myös kirjallisuus, matkailu ja kunnon ylläpitämiseksi lenkkeily, kuntosalit ja laskettelu kiinnostavat. Niin, ja viime vuosien keskeiseksi muodostunut Ritvan ja Markun yhteinen harrastus on golfin peluu. Palloa on isketty kilvan niin Etelä-Espanjassa kuin Lapin hangillakin sekä vähän siellä sun täällä ympäri Eurooppaa. Matkailun, golfinpeluun ja laskettelun yhdistäminen samoihin matkakohteisiin leveyspiiristä välittämättä onkin onnistunut mainiosti.

Ritvan harrastuksia ovat uinti (varsinkin avantouinti), ulkoilu, laskettelu, golf, Misu-kissan hoito ja kukkien kasvattaminen. Hän toimii sairaala-apulaisena Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa (TAUS).

Ritva, Markku ja Misu.

Misu-pojan harrastuksia ovat hiirien ja ötököitten jahtaaminen sekä koirien härnääminen.

 

horizontal rule

 

Sivut perustettu 1996. Sivuja päivitetty 28.05.2012
( matti.rekunen @ gmail.com ; jotta osoite toimisi, poista siitä kaksi sanaväliä)

© 1996-2012 Matti Rekunen