Hannu

Home/Kotiin
Up/Ylos

Hannu Rekunen

(ent. Tuomi)

Aurinkoinen Hannu-poika 1950-luvullaHänet löydät Oriveden keskuksesta, Pirkanmaalta.

Syntyi 1955 Joensuussa. Vanhemmat kanttori-urkuri, musiikinjohtaja Reima Tuomi ja vaimonsa kanttori-urkuri Helvi Jutila.

Hannu työskentelee ahkerasti suomalaisten pitämiseksi kotimaisten jalkineiden käyttäjinä. Hän on ammatti-ihmisenä edelleen ja varsinkin nyt EU-aikana vakuuttuneet siitä, että laatutuotteet ja tämän mukana pitkä käyttöikä löytyvät tässäkin kotimaisista tuotteista. Kannattaa muistaa nimi Umberto!

horizontal rule

Perhe

Perheeseen kuuluvat myös vaimo Liisa (s. Vehmaa) ja lapset Heikki 1984, Jenni 1987 ja Heli 1995. 

horizontal rule

Hannu Rekunen 2002.

VehmaaLiisa1961_2002_fotoMRekunen_p.jpg (9080 bytes)

Hannu Rekunen 2002.

Liisa Rekunen (s. Vehmaa) 2002.

Hannun harrastuksiin kuuluu musisointi sekä ilman tietokonetta että sen kanssa. Veljien antaman suusanallisen vakuutuksen mukaan hänessä tapaat veljessarjan musikaalisesti lahjakkaimman jäsenen. Ammatiksi hän ei musiikkia ole ottanut, ehkä juuri siksi, vaan musisoi mieluimmin itsensä ja lähieläjien ratoksi. Musiikin instrumentteina hän käyttää pääasiassa pianoa, mutta myös kitaraa. Viimeisten vuosien aikana myös PC musiikkiohjelmineen on tuonut oman lisänsä musiikin tekemiseen.

Hannu on perinyt selvästi isoisänsä Aukusti Jutilan nuukan luonteen. Pienistäkin tuloista hän on säästänyt itselleen suuren ja nykyaikaisen asunnon, jokavuotiset ulkomaanmatkat sekä tarvittavat välineet, millä irroitella iloa ja tyydytystä harrastusten parissa.

Musiikin ohella Hannun harrastuksiin kuuluvat kuntokävely, sienestys ja marjastus, kalastus ja kirjallisuus.

Liisan harrastuksina on mm. kuntosalikäynnit, keittokirjojen selailu, kodinhoito ja kirjallisuus. Mitä paksumpi kirja, sitä parempi luettavaksi. Hän toimii nykyisin hoitoalalla.

Heikki Rekunen 2003.

Jenni Rekunen 2003.

Heli Rekunen 2004.

Heikki Rekunen 2003.

Jenni Rekunen 2003.

Heli Rekunen 2004.

Heikki on kova poika soittamaan isänsä tapaan. Hän on selvästi saanut lahjaksi suvun musikaalisuuden ja menestyi pianonsoiton opinnoissaan valtaisaa vauhtia. Musiikki on hänen harrastuksistaan selvästi 'number one' ja harrastukseen kuului innokas säveltäminen. Musiikkiopinnoissa hän ehti suorittaa ennen varsinaisten ammattiopintojen alkamista pianonsoiton 2/3 -tutkinnon ja musiikin teorian 3/3-tutkinnon.

Heikki sai ylioppilaslakin keväällä 2003 ja jatkoi opintojaan Mäntän seudun koulutuskeskuksessa (MSKK) paperiprosessinhoitajan tutkintoa varten (120 opintoviikkoa) ja on sen jälkeen toiminut veturinkuljettajana jatko-opintojen jälkeen. On VR:llä töissä ja asuu Jämsänkoskella.

Heikin toinen harrastus musiikin ohessa on ollut sarjakuvien piirtäminen.

Jenni on perinyt äitinsä ja ennen kaikkea myös isoäidin äidin, Iida Jutilan kätevyyden ja emännänluonteen ja -taidot. Hän on huolehtivainen, järjestelmällinen, jalat maassa pitävä, käytännönläheisesti ajatteleva emäntä jo pienestä pitäen, jonka koulun ulkopuolinen harrastus oli ensiapukurssin suoritus 8-vuotiaana. Musiikkipuolen harrastuksena Jenni kävi aikaisemmin seurakunnan lapsikuorossa.

Opinnot jatkuivat perusopintojen jälkeen MSKK:ssa parturi-kampaajalinjalla, josta valmistui ja toimii nykyisin kampaajana Tampereella.

Helistä tiedämme tässä vaiheessa, että hän on yksinään viihtyvä, paljon lukeva, piirtämistä harrastava nuori neiti. Piirtämisen kohteina ovat sarjakuvat, hevoset, muumit ja Aku-Ankka. Heli on musikaalinen ja lauloi varsinkin aikaisemmin innokkaasti ja soinnuttelee nyt lauluja. Heli aloitti jo 3½ -vuotiaana musiikkileikkikoulun.

Heli aloitti syksyllä 2001 esikoulun ja kävi sitä ennen viikoittain urheilukoulussa. Menossa on nyt ammattikoulu Tampereella. Hän harrastaa muumeja ja hevosia ja on siksi käynyt aikanaan ratsastustalleilla. Heli viihtyy yksinkin, koska hänen ehtymätön mielikuvituksensa toi leikkeihin mukaan tarvittavat leikkitoverit.

horizontal rule

 

 

Sivut perustettu 1996. Sivuja päivitetty 28.05.2012
( matti.rekunen @ gmail.com ; jotta osoite toimisi, poista siitä kaksi sanaväliä)

© 1996-2012 Matti Rekunen